Tehnički pregled, osiguranje, registracija vozila bez odlaska u MUP, registracija vozila na rate, Voždovac, Beograd

Tehnički pregled, osiguranje, registracija vozila bez odlaska u MUP, registracija vozila na rate, Voždovac, Beograd

O nama

VP BG CITY CAR D.O.O. - registracija vozila - tehnički pregled - osiguranje - platni promet (sve vrste uplata)

 • VP BG CITY CAR D.O.O. je kompanija čija je osnovna delatnost vršenje usluga u oblasti registracije svih vrsta vozila, odnosno tehničkog pregleda vozila, zaključivanje polise obaveznog osiguranja od autoodgovornosti i izdavanje registracionih nalepnica direktno na tehničkom pregledu.

  Dodatne usluge koje nudimo su nošenje dokumentacije umesto klijenta u MUP i preuzimanje registracione nalepnice u slučajevima kada registracionu nalepnicu nije moguće dobiti na tehničkom pregledu (taksi vozila, vozila u vlasništvu invalida ili je u pitanju promena adrese stanovanja u ličnoj karti vlasnika vozila, odnosno promena sedišta kompanije u APR-u, a koja je vlasnik vozila), izdavanje zelenih kartona, zaključivanje polisa za putno zdravstveno zdravstveno osiguranje, delimično kasko osiguranje (lom stakla), full kasko osiguranje (mogućnost plaćanja na 12 rata) kao i prodaja međunarodnih dokumenata, odnosno međunarodne vozačke dozvole - MVD i dozvole za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu - DTV.

  Što se tiče putnih asistencija iz ponude izdvajamo:

 • Na tržištu smo prisutni 10 godina, broj naših klijenata raste iz godine u godinu i nama je to najbolji pokazatelj da smo od strane korisnika naših usluga prepoznati kao pouzdan i siguran partner kome vredi ukazati poverenje.

  Ponosni smo na činjenicu da našu delatnost obavljamo na poznatoj lokaciji sa tradicijom dugom 50 godina. Naime, sada već davne 1967. godine na lokaciji današnjeg tehničkog pregleda osnovana je prva vulkanizerska radnja za teretna vozila u Beogradu. Ono čemu težimo, na prvom mestu jeste da našu kompaniju odlikuje kvalitetna i brza usluga uz pristupačne cene. Naš moto je da ukoliko nešto radimo onda to radimo kako dolikuje i uvereni smo da se takav odnos prema radu prepoznaje.

  Naši zaposleni su Vam na usluzi svakog radnog dana od 08 do 20h, odnosno subotom u periodu od 08 do 16h.

  U nadi da ćemo Vam biti na usluzi još dugi niz godina na obostrano zadovoljstvo,
  Vaš VP BG

Gde se nalazimo

Nalazimo se na veoma atraktivnoj lokaciji - Autoputu Beograd-Niš, smer ka Nišu, na samom isključenju - uključenju na Auto-put kod Dušanovačke pijace u Beogradu (Dušanovac) tako da nas je zaista lako pronaći iz bilo kog dela grada da dolazite.